• yağız sabuncuoğlu'nun haberine göre tff, riva'da kamp yapan ve konaklama ücretini ödemeyen hatayspor'a haciz göndermiş.

    bu haberi okuyunca aklıma dün erce kardeşler'in söyledikleri geldi. link

    "geçtiğimiz günlerde volkan hoca bıraktı. bu bırakış şöyle bir bırakıştı: gerçekten biz sezon başından beri çok yalnız kaldık. sahamız olmadı, tesisimiz olmadı, paramız olmadı, hiçbir şeyimiz olmadı. görüyorum bazen, insanlar bize kızıyorlar ama ben hayatımda böyle karakterli bir oyuncu grubuyla çalışmadım. hepsiyle teker teker gurur duyuyorum çünkü gerçekten o kadar çok imkansızlık var ki... ben 30 yaşındayım, 10-11 yıldır futbol oynuyorum. bir kulübün bu kadar sahipsiz kaldığını ilk defa görüyorum. bir futbol takımı, basketbol idmanı yaparak maçlara hazırlanıyor. böyle bir şey olabilir mi? yaklaşık 5 aydır kaşar ekmek yiyoruz. kaşar ekmek yiyerek, idmanlardan sonra duş almadan evimize gidiyoruz. 1.5 saat araba kullandığımı söylemiyorum bile. çok üzülüyorum. tek isteğim ligde kalabilmek. ben para için veya başka şeyler için burada değilim, sadece hatay halkı için buradayım. mantığım her zaman gitmemi söyledi ama kalbim buna asla el vermedi. belki bu konuşmamdan sonra insanlar sahip çıkar... volkan hoca da bu yüzden gitti, yalnız kaldı. hocalık yapamadı. hocalıktan başka her şeyi yapmaya çalıştı çünkü. yeri geldi baba oldu, abi oldu. biz şu an burada bu sahaya çıkabiliyorsak volkan demirel sayesindedir. hocalığı beni ilgilendirmez ama ne zaman bir abi olarak başı dara düşse koşarak düşünmeden giderim çünkü o bize aynısını yaptı. insanlar depremi çok çabuk unuttu ama 1-1.5 yıl önce çok kayıp verdik. söylemek istediklerim bu kadar, inşallah insanlar hatayspor'a sahip çıkar."
  • ulan şunu yapan da azcık da olsa vicdan yok muymuş? hatay'dan gelecek paraya mı muhtaç kaldınız haysiyetsizler. lafa gelince deprem zamanı hepiniz hatay'ın yanındaydınız, süslü cümleler paylaştınız. allah belasını versin bu parayı isteyenlerin. umarım ölmeden gerçekten hatay'dan gelecek o paraya bir gün muhtaç kalırsınız.
  • milyon dolar kazanan büyük kulüpler, medyatik futbolcular bir el uzatmamış yazıklar olsun. ülkede futbol iğrenç bir hal alalı çok uzun zaman oldu zaten.
  • bir iddia.

    futboldan anlamam ve sevmem fakat iddia doğru ise yazıklar olsun o federasyona. çok değil 15 ay önce yerle bir olmuş şehrin takımına yapılacak iş midir bu?

    (bkz: hatay)
  • volkan demirel elinden geleni yaptı ancak bu kadarmış. şehire moral olmak için elinden geleni yapan insanlara ve kulübe bu yapılmamalıydı.
  • büyük takımların vergi borçları falan silinirken de duygusuz mu kurumlar bylock, fetö.
  • tff ülkenin özeti gibi oldu. yaptığı hiçbir şey şaşırtmıyor. yalandan yanınındayız falan filan.
  • bununla ilgili haberlerin altına oh olsun beter olsunlar yallah yazan galatasaraylılar var ya onların allah belasını versin aynısının 10 katı onların başına gelsin inşallah.
  • anaları kötü yola düşse, mevcut tff yönetimini kurtarmaya çalıştıkları gibi kurtarmaya çalışmazlar yemin ederim.

    her yeriniz ayrı oynuyor.

    15 ay önce yerle bir olmuş bir şehrin takımına şunu yapan tff'yi de savunamyın arkadaş ne karaktersiz çıktınız.
  • bylokçu'dan vicdan mı bekliyorsunuz? çok beklersiniz.

    hiç şaşırtmayan eylem.
hesabın var mı? giriş yap